Personalizat? Da, se poate!

In unele cazuri, s-ar putea sa iti doresti ceva ce nu gasesti pe site, dar asta nu inseamna ca nu il putem face!

Stickere personalizate

Putem realiza cam orice model de sticker plottat care l-ai vazut pe net sau pe vreo masina. De asemenea putem realiza unul custom, bazat pe solicitarile tale - singurele limite fiind cele tehnice.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail la adresa stickitsibiu[@]gmail.com la care sa ne atasezi mai multe informatii sau poze despre stickerul care il doresti.
Pentru stickere custom, unde trebuie facut vector, se va percepe o taxa de vectorizare intre 10 si 50 lei in functie de complexitate si timpul necesar desenarii vectorului. Pretul vectorizarii va transmis inainte de inceperea lucrarii, precum si pentru sticker.

Brelocuri personalizate

Putem realiza brelocuri personalizate din metal, taiat la CNC, asemanatoare cu brelocurile silueta auto. Putem de asemenea sa realizam brelocuri personalizate din metal cu prinderea din piele naturala.
Atat proiectul grafic cat si cel CAD/CAM este realizat de catre noi, iar in cazul comenzilor mai mari acesta este gratuit.
Datorita duratei mari de timp implicate in procesul de realizare al brelocurilor personalizate, acestea se fac doar in cazul unei comenzi minime de 20 bucati per model.
Pentru mai multe informatii ne poti trimite un mail la adreasa stickitsibiu[@]gmail.com.

Tricouri personalizate

Putem realiza tricouri personalizate atat prin print DTG cat si cu folie prin transfer termic.
Pentru ca grafica unui tricou poate varia de la foarte simpla la foarte complexa, costurile pentru grafica pot fi transmise doar dupa ce avem mai multe informatii.
Asteptam un mail la stickitsibiu[@]gmail.com cu mai multe detalii despre ce doresti.

Odorizante personalizate

Avem posibilitatea de a realiza odorizante personalizate - de la grafica pana la forma acestora. 
Din cauza costurilor si proceselor tehnice cantatitatea minima este 500 bucati per model (300 bucati per aroma).
Pentru mai multe informatii asteptam un mail la stickitsibiu[@]gmail.com.