Partenerii nostri

Image Client

CarsX Garage

Arad

Calea 6 Vânători, nr 55

0743 657 017

Image Client

Air Force Suspension

Bucuresti

Ion Minulescu, nr 67-93

0731 200 767

Image Client

Custom Wheels & Tuning

Bucuresti

Bd. Iuliu Maniu, nr 7

021 430 2230

Image Client

Top Wheels Auto

Bucuresti

Oaspetilor, nr 16

0763 692 707

Image Client

Stickere Auto-Moto

Craiova

Brazda lui Novac

0767 138 644

Image Client

Piese Auto VGB Flamanzi

Flamanzi

0740 329 977

Image Client

Autós kulcstartók

Odorheiu Secuiesc

Image Client

PYS AUTO SHOP

Sibiu

Stefan cel Mare

0752 261 484

Image Client

Bucovina Tuning

Suceava

Calea Unirii, nr 18

0740 775 467Ce spun partenerii nostri


“sectiune aflata in lucru”

nume

oras

“sectiune aflata in lucru”

nume

oras

“sectiune aflata in lucru”

nume

oras

"sectiune aflata in lucru”

nume

oras

StickerNation.ro

Iti doresti sa fi partenerul nostru?

Lucrand cu mai multi producatori si detinand si propriile game de produse, oferim la momentul de fata una dintre cele mai variate game de brelocuri, nu doar din Romania ci chiar din Europa. Pe langa gama de brelocuri, suntem in continua cautare de noi accesorii pentru iubitorii de masini - unele produse le distribuim, iar altele le cream, dorindu-ne sa ajungem in viitor prima optiune a pasionatilor de masini in cautarea de noi produse care sa le exprime pasiunea.

Cautam in mod special parteneri care au aceleasi pasiuni cu noi si care activeaza in domeniul auto. Fie ca este vorba de un magazin de piese auto, un service auto sau un site web dedicat masinilor, produsele noastre pot fi un excelent produs complementar care sa completeze gamele care le oferiti deja. Chiar daca in unele cazuri ele nu reprezinta un venit principal pentru partener, acestea pot fi un excelent aducator de venituri suplimentare si reactii pozitive ale clientilor care ii aveti. 

Avem o politica deschisa, oferind partenerilor posibilitatea de a returna produsele achizitionate oricand doresc in perioada de colaborare si putem pune la dispozitia acestora uneltele de care au nevoie pentru a putea promova si afisa produsele noastre.
Putem oferi de la simple poze de produs necesare promovarii on-line pana la display-ul de brelocuri personalizate - toate oferite fara costuri suplimentare. 

Daca ti-am starnit curiozitatea si doresti sa afli mai multe detalii, poti descarca Brosura pentru parteneri sau ne poti scrie un mail la office[@]stickernation.ro.