Despre StickerNation.ro

Despre noi

Produsele noastre au fost alese de unele dintre cele mai mari magazine online de accesorii pentru pasionatii auto.


Inainte de orice, suntem un grup de persoane pasionate de masini modificate, la fel ca tine.
Bazele StickerNation.ro s-au pus 2012 cand incepuseram o pagina Facebook ("CarFanatics") si ne-am trezit ca nimeni nu era dispus sa ne ajute cu niste stickere. Fie ca era vorba de preturi prea mari, o calitate prea proasta a vectorilor sau pur si simplu o lipsa de intelegere a ceea ce ne doream, nu am reusit sa obtinem ceea ce vroiam de la nici una din firmele pe care le contactaseram. Desi extrem de frustrant la momentul respectiv, asta ne-a impins sa invatam si sa experimentam, iar ulterior sa ne punem pe treaba si sa incepem StickerNation.ro.
De la inceput si pana in momentul actual, am decis sa tinem activitatea StickerNation.ro ca o activitate part-time, pe langa joburile nostre curente, si chiar daca multi ar considera asta un dezavantaj din diverse motive, noi il consideram unul dintre cele mai mari avantaje pentru ca asta ne permite sa ramanem focalizati exclusiv pe a putea aduce produse noi, creative si distincte de concurenta noasta si sa nu facem din activitatea noastra una strict comerciala, lipsita de interes si pasiune.

Pasiunea noastra

Pasiunea pentru masini modificate e de mult, probabil de prin liceu. La vremea aceea evident ca nu aveam bani ca sa putem spera macar la niste modificari banale si ne multumeam sa apreciam si sa comentam despre alte masini care le vedeam prin oras.

Anii au trecut si la un moment dat am avut ocazia sa ma apuc si eu de un proiect cap-coada. Asta era in 2011 cand am inceput usor, usor sa modific masina daily de la momentul respectiv - un Citroen C4 Coupe. 

Fiind fara proiecte de acest gen la activ, evindent ca imi imaginam ca tot proiectul va avea o finalitate si ca la un moment dat am sa pot spune "E gata!", dar pe masura ce tredurile se schimbau, gusturile mele se schimbau, am trecut de la un set de jante la altul, de la niste difuzoare la altele si asa mai departe. Din pacate, la sfarsitul lui 2014 am decis sa modific complet interiorul masinii, dar nu mi-am facut calculele cum trebuie si m-am trezit ca nu am nici timp nici bani sa termin ce incepusem. Daca partea financiara s-a schimbat, partea de timp a ramas la fel si din pacate nici la momentul actual masina nu este gata... dar va veni o zi... :)
Obiectivele noastre

Am inceput cu stickere si ne-am propus sa oferim o experienta diferita de cea prin care trecuseram noi la inceput. De atunci lucrurile s-au extins, s-au dezvoltat.

Avem la momentul de fata cea  mai diversificata gama de brelocuri cu siluete de masini din Europa, gama pe care dorim sa o extindem in continuare pana o putem numi "completa".

Incercam sa dezvoltam si gama de brelocuri cu piese auto, dar din pacate dificultatile in proiectare, costurile de productie si timpul necesar ne forteaza sa avansam destul de incet (mult prea incet pentru gustul nostru).

Succesul pe care la avut gama relativ noua de odorizante auto ne-a pus pe ganduri si cu siguranta o sa facem modele noi in viitor.

La un nivel usor mai abstract, incercam sa ducem noi produse in fata voastra. Fie ca vorbim de produse cum e noua gama de bratari din silicon unde ne ocupam de productie si design, fie ca e vorba de produse ca noua gama de insonorizant auto pe care doar o importam, va putem spune sigur ca toate produselor noastre vor fi fie pentru pasionati de masini fie pentru masinile pasionatilor. Incercam sa gasim si sa producem produse care sa fie diferite si care nu le aveti momentan la dispozitie in Romania.

Am introdus de curand posibilitatea de plata cu card si posibilitatea de achizitie in rate fara dobanda, si o sa cautam si pe viitor metode pentru a putea imbunatatii site-ul, experienta vizitatorilor si logistica.

La nivel de business, incercam sa gasim noi parteneri si sa stabilim noi relatii care sa ne ajute sa putem aduce produsele noastre in fata cat mai multor pasionati, dar nu doar de la noi din tara ci international. Facem un efort suplimentar incercand sa tinem site-ul atat in romana cat si in engleza pentru a facilita accesul international, dar probabil unul dintre cele mai eficiente canale de a aduce produsele noastre in fata pasionatilor de masini la nivel international este prezenta produselor pe site-uri precum carthrottle.com si hardtunedstore.com.


Ce spun clientii

“Am comandat 2 brelocuri de la Stickernation, coletul a sosit mai repede decât ma așteptam ,iar articolele sunt de calitate. Recomand, super profesioniști!”

Tony Van

Bucuresti

“Aceasta sectiune este inca in lucru.”

Nume

Oras

“Aceasta sectiune este inca in lucru.”

Nume

Oras

“Aceasta sectiune este inca in lucru.”

Nume

Oras